
Veronika Bušová: Fascinujú ma kvalitné ingrediencie
Dezert musí zaujať napohľad, ale jeho atraktivita nesmie ísť na úkor chuti. Musí byť pripravený s láskou, úctou k surovinám a vášňou - tvrdí šéfcukrárka Veronika Bušová, ktorá po ...
Čítať viacDezert musí zaujať napohľad, ale jeho atraktivita nesmie ísť na úkor chuti. Musí byť pripravený s láskou, úctou k surovinám a vášňou - tvrdí šéfcukrárka Veronika Bušová, ktorá po ...
Čítať viacSvoj štýl varenia charakterizuje ako zdravý, svieži a jednoduchý. Šéfkuchár Martin Záhumenský prešiel viacerými zvučnými reštauráciami ako napríklad Hibiscus restaurant s dvomi ...
Čítať viacDo baristického sveta ho vtiahla práca v malej brnianskej kaviarni Cafe Mitte. Teraz rozširuje svoje obzory v berlínskom The Barn Roastery. Marián Pajdičko, aktuálny majster Slovenska v ...
Čítať viacNadaný slovenský barman Bystrík Uko aktuálne pôsobí v londýnskom Bassoon Bare hotela Corinthia. V rozhovore pre GASTROweb opísal svoju profesionálnu cestu barmanstva.
Čítať viacV londýnskom Hoteli Savoy pokračuje v šľapajach barmanských legiend ako Harry Craddcok, Joe Gilmore, či Peter Dorelli. Slovák Erik Lorincz je barmanom, ktorí patrí k svetovej špičke. V ...
Čítať viacCesta k barmanskému povolaniu nebýva často priamočiara. Slovák Pavol Kažimir prišiel do exotickej Dominikánskej republiky ako softvérový inžinier, no napokon skončil za barom. A veľmi ...
Čítať viac