
Veronika Bušová: Fascinujú ma kvalitné ingrediencie
Dezert musí zaujať napohľad, ale jeho atraktivita nesmie ísť na úkor chuti. Musí byť pripravený s láskou, úctou k surovinám a vášňou - tvrdí šéfcukrárka Veronika Bušová, ktorá po ...
Čítať viacDezert musí zaujať napohľad, ale jeho atraktivita nesmie ísť na úkor chuti. Musí byť pripravený s láskou, úctou k surovinám a vášňou - tvrdí šéfcukrárka Veronika Bušová, ktorá po ...
Čítať viacSvoj štýl varenia charakterizuje ako zdravý, svieži a jednoduchý. Šéfkuchár Martin Záhumenský prešiel viacerými zvučnými reštauráciami ako napríklad Hibiscus restaurant s dvomi ...
Čítať viacDo baristického sveta ho vtiahla práca v malej brnianskej kaviarni Cafe Mitte. Teraz rozširuje svoje obzory v berlínskom The Barn Roastery. Marián Pajdičko, aktuálny majster Slovenska v ...
Čítať viac