Prihlásenie
Registrácia
Ako na to
Baristi
Barmani
Somelieri
Kuchári
Manažéri
Hodnotenia
Produkty
Osobnosti
Gastro katalóg
Gastro poradca
Epikuros
GASTROart
GASTROplanet
/
Gastro poradca
Gastro poradca
Tomáš Šajgal
somelier
zobraziť
Stanislav Cibuľa
barista
zobraziť
Iveta Pupišová
trénerka, konzultantka
zobraziť
Jozef Zajac a Milica Jahelková
čajoví somelieri
zobraziť
Štefan Kiss
šéfkuchár
zobraziť
Michal Hajský
barman
zobraziť
Manažéri
Vo Vysokých Tatrách dopadlo leto pozitívne, jeseň vyzerá kriticky
Ak hotelom a reštauráciám pri reštarte nepomôže štát, prepúšťanie bude pokračovať
Najedz sa doma, iniciatíva DomaJedz.sk ťa za to odmení
Gastronomy Slovakia 2019
Futurológ: Pozície vo fast foodoch zmiznú
Kuchári
Kuchár roka 2020: Vlaňajšieho víťaza Tomáša Lysého vystriedal Jozef Masarovič
Nové chute v Albrechte
Enrico Bartolini je s ôsmimi michelinmi rekordérom talianského bedekra
Kuchár roka 2019: Juraja Hrušku vystriedal Tomáš Lysý
Ako sa stať profesionálnym pizza kuchárom? Keď byť dobrým nestačí...
Somelieri
Všetko o dekantácii vína
Zapojte sa do iniciatívy "Pijemeslovenské"
Titul Master Bartender získal najmladší výčapník v histórii
Cech vinohradníkov a vinárov očakáva jeden z najhorších rokov
Najlepším somelierom Slovenska je Gabriel Kollár
Barmani
Lukáš Čabaj: Mojim cieľom je posúvať sa neustále ďalej v práci i v živote
Najchutnejší Gin Tonic je zo slovenského ginu
Takto ste Becherovku ešte neochutnali
Slovak Bar Show pod taktovkou nových organizátorov
Legends of London: Svetové finále vyhral Slovák
Baristi
Prvá Kávová konferencia spojila ľudí, krajiny i generácie
SLOVAK BARISTA CUP junior 2020
SLOVAK BARISTA CUP junior 2019 v Prešove
Kultúra pitia kávy na Slovensku
SLOVAK BARISTA CUP junior 2019 v Žiline