Prihlásenie
Registrácia
Ako na to
Baristi
Barmani
Somelieri
Kuchári
Manažéri
Hodnotenia
Osobnosti
Gastro katalóg
Gastro poradca
Retail
Logistika
RETAILer
/
Gastro poradca
Gastro poradca
Michal Hajský
barman
zobraziť
Manažéri
PETÍCIA: Aj Slovensko chce Michelina!
Letná sezóna: Pre ekonomiku je nevyhnutný záujem zahraničných turistov
Tatrám v lete chýbali domáci návštevníci
Výzva asociácie akvaparkov, kúpalísk a plavární vláde!
Gurmán AWARD 2022: Zlaté vidličky pre najlepšie reštaurácie
Kuchári
Bocuse d'Or Slovakia 2023: Víťazom je tím Mareka Minariča
METRO kuchársky päťboj 2023: Zlato mieri do Žiliny
Duálne vzdelávanie: Študenti kuchári dali prednosť tatranskému hotelu pred zahraničím
Bocuse d'Or v Budapešti: Určite z toho môže ťažiť celá krajina
GASTRONOMY SLOVAKIA 2022
Somelieri
Slovenské vína sú výnimočné aj kvalitné: čo je za tým a prečo ich prehliadame?
Všetko o dekantácii vína
Zapojte sa do iniciatívy "Pijemeslovenské"
Titul Master Bartender získal najmladší výčapník v histórii
Cech vinohradníkov a vinárov očakáva jeden z najhorších rokov
Barmani
Česko: Barmankou roku 2022 je Carola Urru
Rudolf Jelínek Cup 2022: Titul mieri do Bratislavy
Gin Fest 2022
Lukáš Čabaj: Mojim cieľom je posúvať sa neustále ďalej v práci i v živote
Najchutnejší Gin Tonic je zo slovenského ginu
Baristi
Lázeňská káva, jedinečná kombinácia tradície a moderného štýlu
Prvá Kávová konferencia spojila ľudí, krajiny i generácie
SLOVAK BARISTA CUP junior 2020
SLOVAK BARISTA CUP junior 2019 v Prešove
Kultúra pitia kávy na Slovensku