Späť

TREND Top šéfkuchári 2016

Štvrtok, 10.3. 2016, 13:44

Týždenník TREND predstavil „dvadsiatku“ najlepších šéfkuchárov na Slovensku. Pozrite, ktorí to sú pre rok 2016.

 

Peter Ďurčo, Top Restaurant

Ľubomír Herko, Salamandra

Martin Novák, LemonTree

Zoran Jovanovič, Kogo a D Steauhouse

Igor Čehy, River Bank, Grand Hotel River Park, Bratislava:

„Som hrdý na to, že reštaurácia River Bank dosiahla najvyšší počet bodov a že sme na prvom mieste medzi top piatimi reštauráciami na Slovensku. Našim hosťom pripravujeme to najlepšie z prešporskej kuchyne s francúzskym šmrncom. V tejto kategórii by sme chceli byť aj v budúcnosti lídrom. Snažíme sa hosťom prinášať stále nové gurmánske aktivity a zážitky. Tento rok sa napríklad prvýkrát pripojíme aj k celosvetovej aktivite Goût de France/Good France 2016, ktorá sa koná 21. marca. Hosťom počas tohto francúzskeho večera ponúkneme menu, ktoré schválil medzinárodný tím vedený šéfkuchárom Alainom Ducassom.“              

Peter Kiss, UFO watch. taste. groove,

Gabriel Kocák, Culinarium Restaurant

Michal Konrád, Fou Zoo

Peter Kulhány, Bistro Smartfood

Martin Kurhajec, Al Lago

Jozef Breza, Gašperov mlyn:

„Ocenenie TREND TOP šéfkuchár 2016 ma samozrejme potešilo. Avšak spokojný a vracajúci sa hosť je pre mňa tým najkrajším a najdôležitejším ocenením.“

Tomáš Tejbus, Grand Restaurant, Grand Hotel Kempinski High Tatras:

“Je pre mňa cťou byť zaradený medzi tých najlepších šéfkuchárov na Slovensku. Našim hosťom pripravujeme sezónne a lokálne špeciality tak, aby mali z návštevy Grand Restaurant kulinársky zážitok. Teraz pre nich napríklad pripravujeme jedinečné tatranské jarné menu.”

Erik Volko, Bistro Chef

Jaroslav Žídek, Albrecht

Peter Rupčík, Zochova chata

Stanislav Semaňák, Reštaurácia Poézia, Kežmarok

Martin Miklošík, Liviano

Jozef Riska, Savoy Restaurant, Bratislava

Milan Šavel, Hotely Hills

Imre Bindics, Hotely Amade Chateau a Villa Rosa

Michal Škorec, Diva Restaurant:

Toto ocenenie som získal tretíkrát po sebe. Je to naplnenie kuchárskeho poslania a znamená to pre mňa veľmi veľa. Toto tretie ocenenie je však najvzácnejšie, pretože som ho získal vo svojej vlastnej reštaurácii.“

Ktorí kuchári boli najlepší pre rokom si môžete pozrieť a porovnať tu.

------------------------------------------------------------

Zdroj: TREND

gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30