Koun to so zmrzlinou myslí vážne
Pondelok, 11.8. 2014, 23:54Zhmotnenú vášeň pre zmrzlinu môžete od júla t. r. okúsiť v novej zmrzlinárni Koun v centre hlavného mesta.
„Dlhé snívanie o niečom vlastnom a gurmánstvo v krvi nás doviedlo k zmrzline. Absolvovanie Carpigiani Gelato University bolo skvelým odrazovým mostíkom do čarovného sveta plného chutí a experimentov,“ hovorí majiteľka Barbara Szalaiová.
Priestor Kounu v historickom centre Bratislavy má podľa nej dušu, pripomína kúsok Talianska zavretého vo dvore s balkónikmi, s tetami, ktoré v ranných lúčoch polievajú kvetiny a s bránou do kúzelného zmrzlinárstva s vôňou kávy a sladkých waflí.
„Koun je rodinná firma, vážiaca si každého zákazníka, ktorý túži zažiť "malé Taliansko s veľkým srdcom".Práve preto pre vás budeme každé ránozbierať hviezdy, napĺňať čarovný stroj a vyrábaťručne pravé "gelato", aby sme vám vyčarili úsmev na tvári a darovali kúsok sladkého života,“ vraví B. Szalaiová.
V ponuke hostia nájdu pravé talianske "gelato", ako aj ovocné sorbety podávané priamo z pozziet a nechýbajú ani "brioche" plnené zmrzlinou podľa vašej chuti. Schladia vás aj BIO limonádami z levandule, zeleného orechu či citrónovej trávy.
Všetky zmrzliny sú pritom bezlepkové a bez E-čok, keďže ich v Koune nemajú radi.
Zdroj/Foto: Koun