HORECA PRO 2017
Nedeľa, 23.4. 2017, 01:06Jediné podujatie svojho druhu na Slovensku je zamerané len na odbornú verejnosť z prostredia gastronómie a hotelierstva! Príďte na 3. ročník podujatia, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cookingu, moderovaných degustácii vín a výstavy produktov.
Dátum a miesto: štvrtok 11. 5. 2017, čas: 9.00 - 19.00 hod, Grand Hotel Pressburg, Bratislava
Program konferencie: počas celého dňa budú prezentované témy (sociálne siete – Facebook+Instagram, Marketing, Zamestnanci,... prezentovať budú 15 odborníci zo SR a ČR (majitelia úspešnych reštaurácii, marketingoví a PR odborníci).
Vinári: viac ako 60 potvrdených vinárstiev z Portugalska, Slovenska, Českej republiky, Rakúska, Maďarska a Slovinska – kompletný zoznam nájdete na www.horecapro.sk
Moderované degustácie: počas celého dňa od viacerých vinárstiev v samostatnej miestnosti, predstavenie zahraničných vinárskych regiónov, párovanie vína,...
Live Cooking: „mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + prekvapenie: hosťujúci kuchár z Nórska
Barmanské predstavenie: miešanie netradičných nápojov + flair show
EXPO: môžete ochutnať nové, kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 80 producentov z viacerych krajín
Vstupné: celý deň konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky – len 25 EUR bez DPH – vstupenky na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017
… a ak vám vyjde čas popri tomto bohatom programe, môžete sa pozrieť na vedlajšie podujatia – pracovný veľtrh HORECA JOB FAIR www.horecajobfair.sk a fórum CRAFT BEER PRO (www.craftbeerpro.sk).
--------------------------------------------------
Zdroj: PR, HORECA PRO
Foto: Martin Pitoňák