Dátum a čas začiatku: | 3. November 2014 |
Dátum a čas konca: | 5. November 2014 |
Mesto: | Svätý Jur |
Poplatok: | 380 eur bez DPH |
Kontakt: | 02 / 444 53 003 |
E-mail: | tomasovicova@gurman-club.sk |
WWW: | www.thuriesacademy.sk |
Program
- Vytvorenie fondov a jus, svetlý, rybací a vysvetlenie ich dôležitosti
- Zeleninové čipsy a rôzne dekorácie
- Príprava sorbetov
- Príprava creme brulées s foie gras a kreviet s citrusmi, ako aj iný recept na báze kreviet
- Príprava vine gretiek z pripravených omáčok
- Príprava receptu s krevetami a vinegretkou z orieškov, balzamikom a teľacím jus pripraveným predtým
- Ukončenie omáčok, spojenie ako aj varenie rôznych hydinových mias pre degustáciu
- Príprava raviol s rôznymi plnkami, zeleninami, slimákmi, krevetami, šampiňónmi, degustácia so šťavami pripravenými deň predtým.
- Ochutnávanie cremes brulées, príprava malých artičokou, konfitovaných rajčín, konfitovaného cesnaku
- Príprava rôznych príloh rizoto, cous – cous, bulgur, šošovica, polenta
- Pripravenie receptu s jednou urobenou prílohou na dekorovanie na tanieri
- Práca s foie gras
- Paštéta z foie gras v ceste s čerstvou hľuzovkou
- Terina s foie gras s madagaskarskými krevetami marinovanými na Espeletskej červenej paprike
- Kačacia pečeň na panvici, dusená biela fazuľa s cesnakom a hnedým jus