Späť
Dátum a čas začiatku:3. November 2014
Dátum a čas konca:5. November 2014
Mesto:Svätý Jur
Poplatok:380 eur bez DPH
Kontakt:02 / 444 53 003
E-mail:tomasovicova@gurman-club.sk
WWW:www.thuriesacademy.sk

Program

  • Vytvorenie fondov a jus, svetlý, rybací a vysvetlenie ich dôležitosti
  • Zeleninové čipsy a rôzne dekorácie
  • Príprava sorbetov
  • Príprava creme brulées s foie gras a kreviet s citrusmi, ako aj iný recept na báze kreviet
  • Príprava vine gretiek z pripravených omáčok
  • Príprava receptu s krevetami a vinegretkou z orieškov, balzamikom a teľacím jus pripraveným predtým
  • Ukončenie omáčok, spojenie ako aj varenie rôznych hydinových mias pre degustáciu
  • Príprava raviol s rôznymi plnkami, zeleninami, slimákmi, krevetami, šampiňónmi, degustácia so šťavami pripravenými deň predtým.
  • Ochutnávanie cremes brulées, príprava malých artičokou, konfitovaných rajčín, konfitovaného cesnaku
  • Príprava rôznych príloh rizoto, cous – cous, bulgur, šošovica, polenta
  • Pripravenie receptu s jednou urobenou prílohou na dekorovanie na tanieri
  • Práca s foie gras
  • Paštéta z foie gras v ceste s čerstvou hľuzovkou
  • Terina s foie gras s madagaskarskými krevetami marinovanými na Espeletskej červenej paprike
  • Kačacia pečeň na panvici, dusená biela fazuľa s cesnakom a hnedým jus

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30