Späť

ChocoMe predstavila nové chute

Sobota, 16.11. 2013, 23:52

Medzinárodne uznávaný výrobca exkluzívnej čokolády prináša na trh nový produkt Raffineé, čím preráža aj do segmentu praliniek.

Výrobca jedinečných čokolád, ktorý pôsobí na Slovensku dva roky, prišiel s nápadom na výrobu nového produktu, v ktorom ešte viac vynikne výrazná a prirodzená chuť lyofilizovaného ovocia a kvalitných orechov.Na tabuľkových čokoládach firmy sú tieto prísady skôr doplnkom, avšak v novom produkte chocoMe Raffinée je pomer týchto chutí omnoho výraznejší.

Na prípravu ovocného Raffinéepoužívajú presne len toľko čokolády, aby zachovali chuťový zážitok z prirodzenosti višne a jahôd, doprevádzaný príjemnou chuťou čokolády. Ovocie pokrýva 65% tmavá čokoláda. „Prirodzená sladká chuť jahôd je nepatrne kompenzovaná horkou chuťou čokolády, podobne balansujeme s chuťami aj pri višňovej variácii,“ hovorí majiteľ firmy chocoMe, chocolatier Gábor Mészáros. Okrem dvoch druhov s lyofilizovaným ovocím je v ponuke aj Raffinée so svetoznámymi orieškami z Piemonte, ktoré sú tiež oblečené do kvalitnej belgickej čokolády. Oriešky sa pestujú v talianskom regióne Langhe a svojej zamatovej vôni môžu ďakovať výbornej pôde, vzduchu s vysokým obsahom soli a neustálemu slnečnému žiareniu. Zamatovo krémovú výdatnú chuť dopĺňa exotická chuť 40% mliečnej čokolády so škoricou.

Ručne vyrábaná čokoláda chocoMeje víťazom mnohých medzinárodných súťaží. V roku 2013 až dva produkty dostali ocenenie na svetovo najväčšej a najprísnejšej súťaži v Londýne Great Taste Awards, kde sa predbiehajú tie najlepšie gastronomické vychytávky už od roku 1994. Dve variácie chocoMe ocenila jednou hviezdičkou svetovo (pravdepodobne) najprísnejšia 400-členná komisia, ktorá ochutnávala rôzne jedlá naslepo vyše tisíc hodín. Túto súťaž považujú medzi gastrokritikmi za Oscara.Najdôležitejšia je tu však chuť, keďže členovia komisie ochutnávajú produkt bez toho, aby videli, aká za ním stojí marketingová kampaň, či v akom je obale. Medzi členmi komisie je aj mnoho šéfkuchárov ocenených Michelinom, významní gastronomickí špecialisti, prevádzkari najslávnejších reštaurácií, či gastrokritici.

Zdroj: PR, chocoMe

gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728