syr krémovej konzistencie, veľmi mäkký, jemný a má oranžovú kôru, ktorá vzniká vďaka dozrievaniu v slanom kúpeli. Zaujme štvorcovým tvarom a rozpoznateľným ornamentom na vrchu. Vyrába sa v Lombardii, Piemonte a provincii Treviso.Svojou originálnou kvasnicovou chuťou sa výborne hodí nielen do syrových mís, ale tiež do teplej kuchyne (cestoviny, rizoto, polievky), pretože sa veľmi dobre rozpúšťa. Skvelý je ako zákusok s kúskami jabĺk alebo hrušiek.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Barmanka, Čašníčka JURKO s.r.o. | 22.5.2022
-
PROFESIA Samostatný čašník s praxou, Ružinov a Dlhé Diely LS GASTRO, s.r.o. | 22.5.2022
-
PROFESIA Dievča pre všetko / palacinkový guru Svadby a Kari (Funki ... | 22.5.2022
Manažéri
-
Gurmán AWARD 2022: Zlaté vidličky pre najlepšie reštaurácie
- Vláda zlyháva - cestovný ruch pochováva
- Bilancia letnej sezóny vo Vysokých Tatrách s červenými číslami
- Vo Vysokých Tatrách dopadlo leto pozitívne, jeseň vyzerá kriticky
- Ak hotelom a reštauráciám pri reštarte nepomôže štát, prepúšťanie bude pokračovať