je portugalské jedlo, ktoré sa pripravuje z hydinového mäsa alebo zveriny. Mäso sa dusí na cibuli s paradajkami a ochucuje sa portským vínom, cesnakom a bylinkami. Guisado je však tiež španielské jedlo, ktoré sa pripravuje ako ragú z husi, králika, bažanta alebo zajaca na slanine, víne a bylinkách. Jedlo sa zahusťuje krvou zvierat.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / ŠTUDENTI od 5,00€ hodina (Ref. č.: ... McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022