japonská "ryžová miska" sa skladá z rýb, mäsa, zeleniny alebo iných prísad
Manažéri
-
Na hotelovom trhu CEE sa prejavuje rastúci záujem a rôznorodosť investorov
- Slovenské METRO oslavuje 18 rokov: Chce posilniť distribúciu aj obchodný tím
- Firmy hľadajú ľudí cez vlastných zamestnancov, je to jeden z najefektívnejších spôsobov
- V Grand Hoteli River Park ocenili najlepších praktikantov
- Všetky pokladnice budú online napojené na daniarov. Prvé pripoja reštaurácie a hotely
Kuchári
-
Slovenské mäso: Je naozaj také výnimočné ?
- Návrat k jednoduchým jedlám a poctivosti. METRO na veľtrhu Danubius Gastro hovorilo aj o najnovších trendoch
- Spomienky na jedlá z detstva pretavili do moderného šatu
- Vojto Artz: Trendy v gastronómii pre rok 2019
- Veľkoobchod a kuchári podpísali memorandum o neplytvaní potravinami