Hostiteľ: | Gurmán na Slovensku |
Dátum a čas začiatku: | 15. Október 2018 |
Dátum a čas konca: | 15. Október 2018 |
Miesto: | Refinery Gallery |
Mesto: | Bratislava |
Poplatok: | 49,00/79,00 € s DPH |
Kontaktná osoba: | Radoslav Nackin |
Kontakt: | Tel: 02/ 444 53 003 |
E-mail: | nackin@gurman-club.sk |
WWW: | www.gastronomyslovakia.sk |
5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia
Rezervujte si čas na najprestížnejšiu kulinársku udalosť roka na Slovensku – jedinečnú pre jej živé vystúpenia michelínových šéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov HoReCa segmentu. Určená je všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, somelierom či cukrárom hotelov, reštaurácií a aj malých penziónov. Dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov, ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.
VSTUPENKY si za zvýhodnené ceny rezervujte cez prihlášku VOPRED !
Počet je limitovaný a cena tesne pred sympóziom a na mieste bude vyššia o 20%
Bohatý program a prihlášku nájdete na www.GastronomySlovakia.sk!
Hviezdy na hlavnom pódiu
■ Heinz Reitbauer - šéfkuchár a majiteľ Steirereck restaurant Viedeň (2 micheliny, 19 Gault Millau, The Best restaurant Austria)
■ Ebbe Vollmer - Vollmers restaurant, Malmo (2 micheliny)
■ Zoltán Hamvas - ONYX, Budapešť (2 micheliny, prezident Bocuse D´Or Hungary)
■ Lukáš Hesko - Akadémia Beer & Bistro, Trnava (Kuchár roka 2017 od Gurmána na Slovensku)
■ Daniel Marek - Reštaurácia Albrecht, Bratislava (2 vidličky od Gurmána na Slovensku, Hospitality Award 2018 od Gurmána na Slovensku)
■ Michael Thiry - Reštaurácia Baránok, Košice
■ Jozef Breza - Reštaurácia Gašperov Mlyn, Batizovce (1vidlička od Gurmána na Slovensku)
■ Michal Konrád - FOU ZOO Pan Asian restaurant (3 vidličky od Gurmána na Slovensku, Kuchár roka 2015 a 2016 od Gurmána na Slovensku)
Workshopy a sprievodný program nájdete TU!