Hostiteľ: | Sharkam |
Dátum a čas začiatku: | 9. Október 2014 |
Dátum a čas konca: | 11. Október 2014 |
Miesto: | Primaciálne námestie |
Mesto: | Bratislava |
WWW: | www.culinarydays.sk |
Od 9. do 11. októbra budú od 11:00 do 22:00 na Primaciálnom námestí rozvoniavať špeciality zabíjačkovej kuchyne na poslednom tohtoročnom street food podujatí série Culinary Days.
„Túto tému sme zvolili aj preto, lebo sme chceli vzdať hold tradičnému mäsiarskemu remeslu, ktoré malo a verím, že ešte stále má svoje miesto v našej regionálnej gastronómii. Bratislavu navštevuje aj veľa turistov, ktorí možno niečo podobné nikdy nemali šancu ochutnať,“ hovorí Andrej Bruna, šéfkuchár spoločnosti Sharkam.
Sharkam Catering so svojimi partnermi predvedú počas týchto troch dní ukážku toho, že aj pouličná gastronómia môže mať vysoký štandard. Návštevníci budú mať možnosť ochutnať domácu huspeninu, opekané krvavničky či kotlíkovú kapustu s domácim chlebom.
Cieľom projektu je prezentovať bratislavský región ako destináciu kvalitnej kuchyne s tradíciou. Projekt napĺňa ambície ponúkať regionálnu, sezónnu a čerstvú kuchyňu v modernom prevedení s prvotriednym servisom. Jedná sa o medzinárodne porovnateľnú úroveň prezentácie servisu a regionálnych špecialít za veľmi priaznivý pomer ceny a kvality.
Zdroj: culinarydays.sk
gastroweb