stupeň prepečenia mäsa, najmä steakov teplota stredu 71 °C, znamená dobre prepečené. Šťavnatosť a jemnosť mäsa sa vo väčšej časti vytratila a mäso vyzerá vysušené a gumové.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Barmanka, Čašníčka JURKO s.r.o. | 22.5.2022
-
PROFESIA Samostatný čašník s praxou, Ružinov a Dlhé Diely LS GASTRO, s.r.o. | 22.5.2022
-
PROFESIA Dievča pre všetko / palacinkový guru Svadby a Kari (Funki ... | 22.5.2022
Manažéri
-
Gurmán AWARD 2022: Zlaté vidličky pre najlepšie reštaurácie
- Vláda zlyháva - cestovný ruch pochováva
- Bilancia letnej sezóny vo Vysokých Tatrách s červenými číslami
- Vo Vysokých Tatrách dopadlo leto pozitívne, jeseň vyzerá kriticky
- Ak hotelom a reštauráciám pri reštarte nepomôže štát, prepúšťanie bude pokračovať