je destilát. Poznáme tri základné druhy mezcal. Aňejo („vyležaný“) – dozrieva minimálne rok v drevených sudoch o objeme maximálne 350 litrov, Reposado („vyzretý“) – zreje v drevenom sude od dvoch mesiacov po jeden rok a Joven / Blanco („mladý“ / „biely“) – bezfarebný mezcal, zreje menej ako dva mesiace alebo sa hneď fľaškuje.Mezcal je predchodca tequily, na jeho výrobu sa používajú rôzne druhy agávy. Mezcal sa môže vyrábať len v oblasti chránenej označením pôvodu.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Sprievodca v Galérii Poliankovo - brigáda, dohoda TAKATA s.r.o. | 28.5.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022