je tradičný taliansky syr. Na povrchu ma syr silnú bielo červenú kôru, pod ktorou sa skrýva biele cesto so zeleno-modrými žilkami. Tento tradičný taliansky syr je pomenovaný podľa lombardskej dediny, kde sa tradične vyrába syr.Chuť je pikantná, ostrá a jemne štípe na jazyku. Vyrába sa z kravského mlieka v celom severnom Taliansku, doba zrenia sa pohybuje od 3 do 6 mesiacov, obsah tuku v sušine 48%.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Sprievodca v Galérii Poliankovo - brigáda, dohoda TAKATA s.r.o. | 28.5.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022