Späť

je tradičný taliansky syr. Na povrchu ma syr silnú bielo červenú kôru, pod ktorou sa skrýva biele cesto so zeleno-modrými žilkami. Tento tradičný taliansky syr je pomenovaný podľa lombardskej dediny, kde sa tradične vyrába syr.Chuť  je pikantná, ostrá a jemne štípe na jazyku. Vyrába sa z kravského mlieka v celom severnom Taliansku, doba zrenia sa pohybuje od 3 do 6 mesiacov, obsah tuku v sušine 48%.

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31