je zmes korenia tradične používaná na prípravu špecialít indickej kuchyne. Garam znamena "horúci", ale v tomto vyzname to neznamena horúci - pálivý, pretože táto zmes nie je nevyhnutne páliva. Garam sa volá preto, lebo celé koreniny sa pomaly ohrievajú a nakoniec zomelú na prášok.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Sprievodca v Galérii Poliankovo - brigáda, dohoda TAKATA s.r.o. | 28.5.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022