Ide o nálev z usušených šupiek z plodov kávovníka (tzv. kávových čerešní). Známy je aj pod názvami keshir, qishr, quishar, quishr, qishar, quesher. V Jemene sa tento nápoj podával už v 9. storočí a podľa všetkého bol prvým nápojom, ktorý sa pripravoval z kávovníkovej bobule.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY F&B manager HOTELITY s.r.o. | 29.9.2023
-
HOTELITY Front office manager HOTELITY s.r.o. | 27.9.2023
-
PROFESIA Recepčná, osobná asistentka v zubnej ambulancii NR DENT, s.r.o. | 29.9.2023
-
PROFESIA Čašník Regal Burger Malacky M.M Trade, s. r. o. | 29.9.2023
-
PROFESIA Krupiérka / Čašníčka ASCOMP spol. s r.o. | 29.9.2023