Je francúzsky syr, ktorý má lesklú slamovú farbu. Jeho kôra je tenká a býva pokrytá prachovou bielou plesňou. Cesto je smotanové, kompaktné, jemné a nikdy nevyteká. Vôňa je plná a delikátna, chuť je sladká a nádychom liekových orieškov. Vyrába sa ako z pasterizovaného, tak i z nepasterizovaného kravského mlieka; doba zrenia je 3-5 týždňov; obsah tuku 45 až 60 % v sušine.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Sprievodca v Galérii Poliankovo - brigáda, dohoda TAKATA s.r.o. | 28.5.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022