Je na vzduchu sušené, solené hovädzie mäso, ktoré má dva až tri mesiace, až stvrdne a má tmavočervenú, takmer purpurovú farbu. Podáva sa pri izbovej teplote alebo mierne vychladené, môže byť pokvapkané olivovým olejom a citrónovou šťavou alebo octom balsamico.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Sprievodca v Galérii Poliankovo - brigáda, dohoda TAKATA s.r.o. | 28.5.2022
-
PROFESIA Kuchár, Pomocný kuchár - Republika Východu Prima restaurant, s. r. ... | 28.5.2022
-
PROFESIA Bory Mall / od 5,75€ hodina (Ref. č.: 1571913209) McDonald's Slovakia spol. ... | 28.5.2022