Späť

Je špeciálna tepelná úprava zeleniny alebo ovocia. Ide o prudké zaliatie zeleniny alebo ovocia horúcou vodou pred ďalšou prípravou. Takto upravené potraviny nestratia vitamíny, vrátane vitamínu C, ktorý sa vyplavuje veľmi rýchlo, a naopak, niektoré škodlivé látky sú touto technológiou zničené. Zelenina i ovocie si dokonca zachovajú aj svoju arómu, farbu a sviežosť. 

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031