Ide o tal. termín na varenie cestovín, doslova znamená "na zub". Používa sa pri opise cestovín alebo inej potraviny, ktoré sú pripravené len do tej miery, aby po zahryznutí bola ešte cítiť pevnosť suroviny.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Chyžná/Recepčná ST.Florian ŠTÚROVO ... | 21.5.2022
-
PROFESIA Čašník MUDr. Pavol Berceli - ... | 20.5.2022
-
PROFESIA Pracovníčka obsluhy za pultom reštaurácie čerpacej ... SMELM s.r.o. | 20.5.2022
Manažéri
-
Gurmán AWARD 2022: Zlaté vidličky pre najlepšie reštaurácie
- Vláda zlyháva - cestovný ruch pochováva
- Bilancia letnej sezóny vo Vysokých Tatrách s červenými číslami
- Vo Vysokých Tatrách dopadlo leto pozitívne, jeseň vyzerá kriticky
- Ak hotelom a reštauráciám pri reštarte nepomôže štát, prepúšťanie bude pokračovať