Ide o mäso nakrájané na kocky (väčšinou kuracie alebo morčacie) s bohatou smotanovou omáčkou, obsahujúce hríby, korenie, papriku a niekedy aj sherry.
Pracovné ponuky
-
HOTELITY Cocktailový barman do Old Fashioned Baru URBAN HOUSE | 6.5.2022
-
HOTELITY HLAVNÝ KUCHÁR - šéf eventového oddelenia HOTELITY s.r.o. | 20.4.2022
-
PROFESIA Chyžná/Recepčná ST.Florian ŠTÚROVO ... | 21.5.2022
-
PROFESIA Čašník MUDr. Pavol Berceli - ... | 20.5.2022
-
PROFESIA Pracovníčka obsluhy za pultom reštaurácie čerpacej ... SMELM s.r.o. | 20.5.2022
Manažéri
-
Gurmán AWARD 2022: Zlaté vidličky pre najlepšie reštaurácie
- Vláda zlyháva - cestovný ruch pochováva
- Bilancia letnej sezóny vo Vysokých Tatrách s červenými číslami
- Vo Vysokých Tatrách dopadlo leto pozitívne, jeseň vyzerá kriticky
- Ak hotelom a reštauráciám pri reštarte nepomôže štát, prepúšťanie bude pokračovať