Transgourmet Österreich predstaví na Slovensku 3 nové značky
Streda, 18.1. 2017, 09:21Popredná rakúska spoločnosť v oblasti veľkoobchodu pre gastronómiu Transgourmet Österreich predstaví v Bratislave na veľtrhu Danubius Gastro 2017 svoju ponuku, vrátane troch nových privátnych značiek Transgourmet Economy, Transgourmet Quality a Transgourmet Premium.
Rakúska jednotka v oblasti veľkoobchodu pre gastronómiu Transgourmet Österreich plánuje posilniť svoju pozíciu na Slovenskom trhu. V Slovenskom jazyku už funguje elektronický obchod, kde majú slovenskí zákazníci v súčasnosti k dispozícii širokú ponuku, ktorá zahŕňa 25 000 potravinových produktov a produktov doplnkového sortimentu. Súčasťou sú aj privátne značky spĺňajúce prísne kritériá profesionálov, ale aj široká ponuka nápojov pod značkou TRINKWERK. „Slovenskí hotelieri a gastronómovia patria už dlhé roky k našim verným zákazníkom, keďže kvalita z Rakúska je žiadaná najmä v gastronómii pre náročných,“ vysvetľuje Thomas Panholzer, konateľ spoločnosti Transgourmet Österreich.
S uvedením na trh pomôžu aj známi slovenskí kuchári
Spoločnosť plánuje v dňoch 26. – 29. 1. 2017 uviesť na odbornom veľtrhu Danubius Gastro 2017 na slovenský trh až 3 nové privátne produktové rady určené pre profesionálov z oblasti hotelierstva a gastronómie: diskontnú značku Transgourmet Economy, štandardnú Transgourmet Quality a vysokokvalitnú prémiovú značku Transgourmet Premium. „Kvalita, dlhoročná expertíza, špecializácia na zákazníkov z oblasti gastronómie a nové medzinárodné zameranie sú našimi silnými stránkami, ktoré nám pomohli vyvinúť a priniesť na trh jedinečné značky, spĺňajúce tie najprísnejšie štandardy,“ ozrejmuje Thomas Panholzer. Každá značka je jedinečná, vyrobená podľa požiadaviek gastronómov a hotelierov. Základom sú starostlivo zvolené potravinové produkty a doplnkový sortiment, konštantná kvalita a veľkosť balení, ako aj prísne kontroly kvality v podniku aj u dodávateľov. Prvé produkty sú dostupné už teraz, no sortiment sa bude neustále rozširovať.
S predstavením budú pomáhať známi slovenskí kuchári Ľubomír Herko a Michal Vajda z reštaurácie HU MAN v Extreme Parku Žilina, ktorí budú návštevníkom stánku spoločnosti Transgourmet variť s použitím potravín zo širokej ponuky Transgourmet. Obaja kuchári spolupracujú výhradne s BIO-dodávateľmi a veľkú časť mäsových a syrových výrobkov kupujú od slovenských a rakúskych dodávateľov. Bylinky, ovocie aj zeleninu si pestujú vo vlastnej záhrade, prípadne ich kupujú od malých farmárov.
Zdroj: PR, Transgourmet
gastro