Späť

Transgourmet Österreich predstaví na Slovensku 3 nové značky

Streda, 18.1. 2017, 09:21

Popredná rakúska spoločnosť v oblasti veľkoobchodu pre gastronómiu Transgourmet Österreich predstaví v Bratislave na veľtrhu Danubius Gastro 2017 svoju ponuku, vrátane troch nových privátnych značiek Transgourmet Economy, Transgourmet Quality a Transgourmet Premium.

Rakúska jednotka v oblasti veľkoobchodu pre gastronómiu Transgourmet Österreich plánuje posilniť svoju pozíciu na Slovenskom trhu. V Slovenskom jazyku už funguje elektronický obchod, kde majú slovenskí zákazníci v súčasnosti k dispozícii širokú ponuku, ktorá zahŕňa 25 000 potravinových produktov a produktov doplnkového sortimentu. Súčasťou sú aj privátne značky spĺňajúce prísne kritériá profesionálov, ale aj široká ponuka nápojov pod značkou TRINKWERK. „Slovenskí hotelieri a gastronómovia patria už dlhé roky k našim verným zákazníkom, keďže kvalita z Rakúska je žiadaná najmä v gastronómii pre náročných,“ vysvetľuje Thomas Panholzer, konateľ spoločnosti Transgourmet Österreich.

S uvedením na trh pomôžu aj známi slovenskí kuchári

Spoločnosť plánuje v dňoch 26. – 29. 1. 2017 uviesť na odbornom veľtrhu Danubius Gastro 2017 na slovenský trh až 3 nové privátne produktové rady určené pre profesionálov z oblasti hotelierstva a gastronómie: diskontnú značku Transgourmet Economy, štandardnú Transgourmet Quality a vysokokvalitnú prémiovú značku Transgourmet Premium. „Kvalita, dlhoročná expertíza, špecializácia na zákazníkov z oblasti gastronómie a nové medzinárodné zameranie sú našimi silnými stránkami, ktoré nám pomohli vyvinúť a priniesť na trh jedinečné značky, spĺňajúce tie najprísnejšie štandardy,“ ozrejmuje Thomas Panholzer. Každá značka je jedinečná, vyrobená podľa požiadaviek gastronómov a hotelierov. Základom sú starostlivo zvolené potravinové produkty a doplnkový sortiment, konštantná kvalita a veľkosť balení, ako aj prísne kontroly kvality v podniku aj u dodávateľov. Prvé produkty sú dostupné už teraz, no sortiment sa bude neustále rozširovať.

S predstavením budú pomáhať známi slovenskí kuchári Ľubomír Herko a Michal Vajda z reštaurácie HU MAN v Extreme Parku Žilina, ktorí budú návštevníkom stánku spoločnosti Transgourmet variť s použitím potravín zo širokej ponuky Transgourmet. Obaja kuchári spolupracujú výhradne s BIO-dodávateľmi a veľkú časť mäsových a syrových výrobkov kupujú od slovenských a rakúskych dodávateľov. Bylinky, ovocie aj zeleninu si pestujú vo vlastnej záhrade, prípadne ich kupujú od malých farmárov.

Zdroj: PR, Transgourmet

gastro

 

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30