POZVÁNKA: Gastronomy Slovakia 2019
Pondelok, 7.10. 2019, 21:36Prečo by ste nemali chýbať na tomto prestížnom podujatí určenom iba odbornej verejnosti, ktoré sa uskutoční 21. októbra 2019 v bratislavskej Refinery Gallery?
● Pretože pre riaditeľov a majiteľov sme pripravili výborný workshop s Jaroslavom Ratajom - riaditeľom viacerých hotelov v Rakúsku a odborníkom na marketing a ľudské zdroje. Jeho prednáška bude určite veľmi podnetná a bude vychádzať zo skúsenosti vedenia hotelových reštaurácií a hlavne zamestnancov v hoteloch.
● Pre F&B manažérov a šéfkuchárov sme pripravili live cooking shows World Best Female Chef 2017 Anou Roš, ktorá prezradí pár svojich receptov a ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z hôr a od regionálnych farmárov.
● Ádám Mészáros - má 2 micheliny a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál - prečo by sme to nemohli tak robiť aj na Slovensku?
● Max Stiegl - 17 Gault Millau, je v Rakúsku známy štýlom varenia „od ňufáku po chvost“, čo znamená, že spracúva celé zviera a tak tvorí svoje recepty do menu. Zoberte si príklad a robte to aj vy vo svojich kuchyniach!
● André van Dongen z Holandska je zase majstrom dizajnu a predvedie inovatívne dezerty - inšpirujte sa do vášho menu!
● Somelieri a čašníci si môžu pozrieť a prechutnať zaujímavé masterclass so slovinským vinárom a špecialistom na autochtónne odrody v Slovinsku Valterom Kramarom. A známy slovenský somelier Tomáš Šajgal si pripravil aj tento rok zaujímavý masterclass.
● Majiteľov a šéfkuchárov určite zaujme aj téma: ako nafotiť a prezentovať v dnešnej dobe kvalitné jedlo.To nám prezradí jeden z najlepších fotografov a dizajnérov jedál na Slovensku Dušan Křístek na svojom workshope.
● Diskutovať budeme v panelovej diskusii aj o novom zákone o prezentovaní pôvodu mäsa v reštauračných prevádzkach s jeho tvorcami a so zástupcami farmárov a reštaurácií.
Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk . Množstevné zľavy si vyžiadajte cez tomasovicova@gurman-club.sk
Zdroj: Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán Festivalov