Späť

POZVÁNKA: Gastronomy Slovakia 2019

Pondelok, 7.10. 2019, 21:36

Prečo by ste nemali chýbať na tomto prestížnom podujatí určenom iba odbornej verejnosti, ktoré sa uskutoční 21. októbra 2019 v bratislavskej Refinery Gallery?

Pretože pre riaditeľov a majiteľov sme pripravili výborný workshop s Jaroslavom Ratajom - riaditeľom viacerých hotelov v Rakúsku a odborníkom na marketing a ľudské zdroje. Jeho prednáška bude určite veľmi podnetná a bude vychádzať zo skúsenosti vedenia hotelových reštaurácií a hlavne zamestnancov v hoteloch.

Pre F&B manažérov a šéfkuchárov sme pripravili live cooking shows World Best Female Chef 2017 Anou Roš, ktorá prezradí pár svojich receptov a ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z hôr a od regionálnych farmárov.

Ádám Mészáros  - má 2 micheliny a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál - prečo by sme to nemohli tak robiť aj na Slovensku?

Max Stiegl - 17 Gault Millau,  je v Rakúsku známy štýlom varenia „od ňufáku po chvost“, čo znamená, že spracúva celé zviera a tak tvorí svoje recepty do menu. Zoberte si príklad a robte to aj vy vo svojich kuchyniach!

André van Dongen z Holandska je zase majstrom dizajnu a predvedie inovatívne dezerty - inšpirujte sa do vášho menu! 

Somelieri a čašníci si môžu pozrieť a prechutnať zaujímavé masterclass so slovinským vinárom a špecialistom na autochtónne odrody v Slovinsku Valterom Kramarom. A známy slovenský somelier Tomáš Šajgal si pripravil aj tento rok zaujímavý masterclass.

Majiteľov a šéfkuchárov určite zaujme aj téma: ako nafotiť a prezentovať v dnešnej dobe kvalitné jedlo.To nám prezradí jeden z najlepších fotografov a dizajnérov jedál na Slovensku Dušan Křístek na svojom workshope.

Diskutovať budeme v panelovej diskusii aj o novom zákone o prezentovaní pôvodu mäsa v reštauračných prevádzkach s jeho tvorcami a so zástupcami farmárov a reštaurácií.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk . Množstevné zľavy si vyžiadajte cez tomasovicova@gurman-club.sk

Zdroj: Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán Festivalov

gastro, gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30