POZVÁNKA: Gastrolove 2022
Nedeľa, 18.9. 2022, 23:36Podujatie pod názvom (ne)konferencia Gastrolove spája profesionálov z praxe, študentov a nadšencov pre gastronómiu. Počas jedného dňa sa na pódiu vystriedajú známe mená, ktoré zvedavému publiku prezradia tajomstvá svojho úspechu. Okrem praktických prednášok sú pre hostí pripravené aj stánky s degustáciami nápojov a jedla. Podujatie má aj charitatívny charakter a časť vstupného poputuje na OZ O Nás.
Do Piešťan pricestujú silné mená zo Slovenska, Čiech, ale aj Rakúska. Ráno odštartuje prednáška Petra Szaboa z Coffeein, ktorého kávy sú čerstvými držiteľmi ocenení Great Taste. Odprezentuje cestu kávy z farmy priamo do šálky. Nasledovať bude Peter Duranský a Jaroslav Žídek, ktorý povedia o svojej dlhoročnej spolupráci. Peter zároveň rozvinie svoj príbeh cesty k Michelinovej hviezde a o najprestížnejšej súťaži šéfkuchárov, Bocuse d´OR. S Jaroslavom načrtnú aj debatu o tvrdej práci a zákulisí, ktoré sa ukrýva za dverami ich kuchýň.
Štafetu od kouča a moderátora Sikyho Spirita,prevezme Eduard Bukovini z Potten&Pannen Staněk, ktorý nás ešte na chvíľku pozve do krásnych kuchynských konceptov a poradí, ako ušetriť, ale stále dodržať kvalitu.
Prvú prestávku otvorí catering, ktorý zabezpečia študenti z Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Hostia si budú môcť pochutiť na tradičných regionálnych špecialitách.
Nasledovať bude odborníčka na etiketu a úspešná finalistka súťaže Manažer roku v ČR a špecialistka na Interim&Talent Management z Čiech, Simona Myslikovjanová. Tá prezradí niečo o komunikácii a tímovej spolupráci – alebo ako podporiť growth Mindset. Po tejto zaujímavej téme bude nasledovať degustácia od ázijského bistra z Ivanky pri Dunaji, wasabi.stro a kreatívneho konceptu Versh zo Senca, ktorý v sebe ukrýva švorlístok kaviarne, baru, potravín a pripravovaného bistra.
Po obednej prestávke bude pódium patriť ostrieľanej lektorke Lucii Meškovej, ktorá odprezentuje tému „Od inzerátu k dokonalému zamestnancovi“. Poukáže na najčastejšie chyby zamestnávateľov, ale aj to, prečo sa mnohým nedarí udržať si stabilný tím. Na túto tému nadviažu aj dámy v panelovej diskusii, ktorú bude viesť Michaela Králiková, koučka a Google certifikovaná trénerka. Vyspovedá autorky kreatívnych konceptov - Barboru Martinusovú z Rebarbory z Trnavy, Andreu Kubasovú z Blaho od Aďky z Ružomberka, Petru Šuttovú z Inspiro z Ivanky pri Dunaji a Luciu Ratkovskú z Versh zo Senca.
Po skúsenostiach dám bude nasledovať COO Effectix a Google certifikovaný tréner, Milan Markovič so svojou témou, „čo urobiť pre Google a čo môže urobiť Google pre vás“.
Náročnejšie okno podvihne prestávka v podobe sladkého candy baru od Barbory Martinusovej z Rebarbory z Trnavy. Tá je známa svojou kreatívnou a nadčasovou tvorbou a silnou láskou k francúzskym dezertom.
Po sladkom mámení od Rebarbory bude slovo na pódiu patriť známej cukrárke Dominike Onofrejovej z Domčine Laskonky. Tá prezradí, prečo treba pri podnikaní dodržiavať pravidlá. Záver dňa zavŕši silná diskusia „silnej zostavy“. Gastro redaktor StartitUp, Martin Papai, vyspovedá riaditeľku DoubleTree by Hilton Bratislava, Petru Ďurčekovú, oceňovaného šéfkuchára Petra Duranského, riaditeľa Šimák Zámok Pezinok Lukáša Špiláka a Luboša Rácza z nitrianskeho Záhiru. Silné zastúpenie podporí aj Jaroslav Žídek z RIVERBANK restaurant.
Elektrárňa Piešťany je známa svojím prístupom k myšlienkam udržateľnosti. I preto sa organizačný tím snažil pripraviť podujatie tak, aby bolo čo najviac bezodpadové. Rovnako každý jeden, kto si zakúpi vstupenku priamo podporí malého chlapčeka Adamka Mončeka, ktorý trpí na ochorenie Achondroplazia. 50 % z ceny vstupného venujeme práve jemu do OZ O Nás.
(ne)konferencia Gastrolove bude už 23.9.2022 v Elektrárňa Piešťany.
Lístky zakúpite TU!
Zdroj: PR, Gastrolove
gastro, gastroweb