Podujatie, ktoré poteší vaše zmysly. Vône, chute a farby sa skoncentrujú na prestížnom veľtrhu gastronómie Danubius Gastro
Štvrtok, 16.1. 2020, 11:19Gastronomické novinky, potraviny, víno a káva z celého sveta, lokálne aj exotické produkty, skvelé súťaže, fantastické kulinárske show s kuchármi zvučných mien – veľtrh gastronómie Danubius Gastro, ktorý sa v dňoch 23. – 26. 1. 2020 uskutoční v bratislavskej Inchebe, zaútočí na vaše zmysly vôňami, farbami a chuťami.
Okrem potravín, kávy a vína z celého sveta, nových gastronomických trendov a, pochopiteľne, technologických zariadení pre gastronómiu a vybavenia pre hotely, kaviarne a reštaurácie sa môžete tešiť na fantastický program plný varenia, barmanských, baristických a cukrárskych exhibícií a workshopov. Tak napríklad:
- CARVING CUP SLOVAKIA 2020 – súťaž vo vyrezávaní do ovocia a zeleniny
- Súťaž vo varení naživo SKILLS Slovakia Gastro junior METRO CUP 2019/2020
- MASTER CUP 77 2020 PROFI MIXOLOGY - barmanská súťaž, na ktorej sa zúčastňujú profesionálni barmani z rôznych krajín a na pódiu súťažia v disciplínach znázorňujúcich detailnú prácu za barom
- Živá škola varenia – naučíme sa spolu tipy a triky svetových rozmerov a nových trendov. Talianska kuchyňa: Adriano Figura, Reštaurácia Osteria Dell’Opera
Indická kuchyňa: Andrej Čierny, Škola varenia art of Taste
Česko-slovenská kuchyňa: Tomáš Valkovič, Reštaurácia Eska, sieť Ambiente
- Súťaž vo varení naživo „DANUBIUS GASTRO DEBIC CUP 2020“ v odbore cukrár junior a cukrár senior
- Live cooking show a prezentácie známych osobností slovenskej gastronómie, hostí z Českej republiky a z Írska
- SLOVAK BARISTA CUP junior 2020, baristická súťaž študentov SOŠ a hotelových akadémií z celého Slovenska
- Kávové mestečko
- Workshop v zdobení koláčikov s Luckou Gažovou z Lulus Bakery
- A mnoho iného. Kompletný sprievodný program je na https://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro-2020/
Ochutnajte skvelé špeciality, nechajte sa ohúriť farbami a vôňami, započúvajte sa do tónov hudby jednotlivých krajín a vychutnajte si štyri dni plné jedla každým pórom svojho tela.
Zdroj: Danubius Gastro