Späť

Medusa Group posilnil Tomáš Holec

Utorok, 30.9. 2014, 14:59

Po šéfkuchárovi Martinovi Korbeličovi získala spol. Medusa Group ďalšieho top špecialistu vo svojom odbore. Executive bar manažér Tomáš Holec bude v rámci skupiny garantovať kvalitu za barmanským pultom. Svoje skúsenosti zúročí nielen v exkluzívnom Le Clube, ale i v ďalších prevádzkach ponúkajúcich destiláty i miešané nápoje.

„Väčšina mojej profesionálnej histórie sa odohrávala v Londýne, kde som sa od základu vypracoval na výkonného manažéra pre bary spoločnosti Bengred LTD. Mal som možnosť pracovať a učiť sa od najuznávanejších ľudí v odbore, ktorými sú napríklad Dre Masso, Dick Bradsel, Tomas Estes alebo Eric Yu,“ uvádza Tomáš Holec, ktorý sa rovnako podieľal na vzdelávacom programe v spolupráci s London Cocktail Club, ktorý je v súčasnosti dominantným členom Anglickej nápojovej gastronómie.
Svoje skúsenosti zúročil i pri tvorbe špeciálneho kokteilového  menu pre významné eventové spoločnosti v podobe Create Cocktails a Tony and Page. Prirodzene, že publikoval články, zamerané predovšetkým na nové trendy v mixológii. Vytváral špeciálne a inovatívne kokteily  na zákazku i pre médiá. „Po návrate do Českej republiky som vytvoril projekt riadených kokteilových degustácií pre verejnosť . Z pozície barového konzultanta  a manažéra som otvoril Vesper Cocktail bar v Pardubiciach, ktorý sa okamžite stal špičkou v kraji a zaradil sa medzi top kokteilové bary u nás. Mojím cieľom v Meduse je, aby sme popri udávaní trendov v gastronómii tvorili špičku aj v mixológii, barmanskom fachu,“ dodáva T. Holec.

Kreatívne recepty Tomáša Holeca môžete vidieť nielen v lifestylových a gastro magazínoch, vrátane GASTROwebu, ale i naživo v barových školách pre verejnosť, ktoré organizuje aj na Slovensku. Vytvára a prezentuje napríklad staré známe klasické kokteily v modernom či nevšednom progresívnom podaní.  Prednáša a školí barmanov a profesionálov v niekoľkých krajinách Európy. Tvorba novej posily Medusa Group sa vďaka svojej nápaditosti a kvalite šíri veľmi rýchlo. Je vzorom a inšpiráciou mnohým barom u nás i za hranicami.

Zdroj/Foto: MEDUSA GROUP

gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30