Inšpirujte sa na GASTRONOMY SLOVAKIA
Streda, 28.5. 2014, 11:34V bratislavskom hoteli Sheraton sa 2. 6. 2014 uskutoční prvý gastronomický kongres svojho druhu na Slovensku Gastronomy Slovakia.
Nenechajte si ujsť zaujímavé gastronomické osobnosti z domácej i zahraničnej scény.
Program GASTRONOMY SLOVAKIA 2014
9:00 - 9:45 Príchod hostí a akreditácia
10:00 Otvorenie kongresu generálnou riaditeľkou SACR Ing. Martou Kučerovou a Radoslavom Nackinom, riaditeľom Gurman club, s.r.o. - organizátora kongresu
10:15 Ewout ELEVELD, De Leest restaurant, Holandsko, 3 michelin star
11:00 Jaroslav Žídek, reštaurácia Albrecht Bratislava, 1 vidlička od Gurmána na Slovensku, Gurmán AWARD 2008-2010 – Kuchár roka
11:35 Krátka prestávka
11:45 Fernando P. Arellano - Castell Son Claret Mallorca, Španielsko, 1 michelin star
12:30 Igor Čehy, Mlyn 108 Modra, Gurmán AWARD 2007 - Kuchár roka
13:00 Obedná prestávka
14:20 Tereza Křivínková, koňaková somelierka Praha - Cognac v modernej reštaurácií
14:30 Lionel Levy, reštaurácia Intercontinental hotel Marseille, Francúzsko, 1 michelin star
15:15 Ľuboš Rácz, Barkultur - Bar a miešané nápoje v modernej reštaurácii
15:45 Krátka prestávka
16:00 Michal Konrád, reštaurácia Fou Zoo Bratislava, 2 vidličky od Gurmána na Slovensku
16:00 Bjoern Juhnke, reštaurácia River Bank, predtým 1 michelin star MAZE by Gordon Ramsey, Praha
16:45 Ukončenie 1. ročníka kongresu Gastronomy Slovakia
Sprievodné akcie
Privat cooking with
Je určené pre uzavretú skupinu ľudí (v počte 14), ktorí budú môcť úplne z blízka sledovať varenie michelínskej hviezdy. Môžu s ním komunikovať a tiež sa na záver odfotiť. Samozrejme, prechutnajú, spoločne čo navaril.
Trvanie 45 minút.
15:15 Ewout Eleveld, De Leest restaurant , Holandsko, 3 michelin star; 50,- euro
11:00 Lionel Levy - reštaurácia Intercontinental Marseille, Francúzsko , 1 michelin star; 50,- euro
Cognac Degustation
Someliersky workshop a degustácia na tému Cognac v modernej reštaurácii. Cognacové značky malých exkluzívnych producentov.
Trvanie 45 minút.
14:30 Tereza Křivinková – Cognac somelier, Praha, Česká republika; 15,- euro
Čo sa bude degustovať?
● Cognac Les Moisans VS, 8 years
● Cognac Guerbe Rare Grande Champagne, 18 years
● Cognac Deau XO Grande Champagne, 20 years
● Cognac Francois Peyrot XO Grande Champagne, 25 years
● Cognac Bache Gabrielsen Grande Champagne, 30 years
● Pineau des Charentes Bache Gabrielsen, 20 years
Cena registračného poplatku za kongres:
179,- euro s DPH do 18. 5. 2014
199,- euro s DPH do 28. 5. 2014
219,- euro s DPH v deň festivalu (platba v hotovosti)
Zľava na registračný poplatok pre vystavovateľov na Gurmán Feste Bratislava a Košice - 15% !
Zľava na registračný poplatok pre reštaurácie a vinárov v Gurmáne na Slovensku 2014 - 20%!
V cene registrácie na Gastronomický kongres je aj vstupenka na Gurmán Fest Bratislava 1. 6. 2014, parkovanie počas kongresu a obed v Brasserii Anjou hotela Sheraton.
Pri zakúpení registrácie + ubytovania v partnerských hoteloch gastronomického kongresu do 18. 5. 2014 je prednostné právo zakúpenia „Privat cooking with“, či „Cognac degustation“.
Registrovať sa môžete tu: http://www.gurmanfestbratislava.sk/GastronomySlovakia
Zdroj: Gastronomy Slovakia 2014