Späť

Inšpirujte sa na GASTRONOMY SLOVAKIA

Streda, 28.5. 2014, 11:34

V bratislavskom hoteli Sheraton sa 2. 6. 2014 uskutoční prvý gastronomický kongres svojho druhu na Slovensku Gastronomy Slovakia.

Nenechajte si ujsť zaujímavé gastronomické osobnosti z domácej i zahraničnej scény.

Program GASTRONOMY SLOVAKIA 2014

9:00 -  9:45 Príchod hostí a akreditácia

10:00 Otvorenie kongresu generálnou riaditeľkou SACR Ing. Martou Kučerovou a Radoslavom Nackinom, riaditeľom Gurman club, s.r.o. - organizátora kongresu

10:15 Ewout ELEVELD, De Leest restaurant, Holandsko, 3 michelin star

11:00 Jaroslav Žídek, reštaurácia Albrecht Bratislava, 1 vidlička od Gurmána na Slovensku, Gurmán AWARD 2008-2010 – Kuchár roka

11:35 Krátka prestávka

11:45 Fernando P. Arellano - Castell Son Claret Mallorca, Španielsko, 1 michelin star

12:30 Igor Čehy, Mlyn 108 Modra, Gurmán AWARD 2007 - Kuchár roka

13:00 Obedná prestávka

14:20 Tereza Křivínková, koňaková somelierka Praha - Cognac v modernej reštaurácií

14:30 Lionel Levy, reštaurácia Intercontinental hotel Marseille, Francúzsko, 1 michelin star

15:15 Ľuboš Rácz, Barkultur - Bar a miešané nápoje v modernej reštaurácii

15:45 Krátka prestávka

16:00 Michal Konrád, reštaurácia Fou Zoo Bratislava, 2 vidličky od Gurmána na Slovensku

16:00 Bjoern Juhnke, reštaurácia  River Bank, predtým 1 michelin star MAZE by Gordon Ramsey, Praha

16:45 Ukončenie 1. ročníka kongresu Gastronomy Slovakia

Sprievodné akcie

Privat cooking with

Je určené pre uzavretú skupinu ľudí (v počte 14), ktorí budú môcť úplne z blízka sledovať varenie michelínskej hviezdy. Môžu s ním komunikovať a tiež sa na záver odfotiť. Samozrejme, prechutnajú, spoločne čo navaril.

Trvanie 45 minút.

15:15 Ewout Eleveld, De Leest restaurant , Holandsko, 3 michelin star; 50,- euro

11:00 Lionel Levy - reštaurácia Intercontinental  Marseille, Francúzsko , 1 michelin star; 50,- euro

Cognac Degustation

Someliersky workshop a degustácia na tému Cognac v modernej reštaurácii. Cognacové značky malých exkluzívnych producentov.

Trvanie 45 minút.

14:30 Tereza Křivinková – Cognac somelier, Praha, Česká republika; 15,- euro

Čo sa bude degustovať?

● Cognac Les Moisans VS, 8 years

● Cognac Guerbe  Rare Grande Champagne, 18 years

● Cognac Deau XO Grande Champagne, 20 years

● Cognac Francois Peyrot XO  Grande Champagne, 25 years 

● Cognac Bache Gabrielsen Grande Champagne, 30 years

● Pineau des Charentes Bache Gabrielsen, 20 years

Cena registračného poplatku za kongres:

 179,- euro s DPH do 18. 5. 2014

199,- euro s DPH do 28. 5. 2014

219,- euro s DPH  v deň festivalu (platba v hotovosti)

Zľava na registračný poplatok pre vystavovateľov na Gurmán Feste Bratislava a Košice - 15% !

Zľava na registračný poplatok pre reštaurácie a vinárov v Gurmáne na Slovensku 2014 - 20%!

V cene registrácie na Gastronomický kongres je aj vstupenka na Gurmán Fest Bratislava 1. 6. 2014, parkovanie počas kongresu a obed v Brasserii Anjou hotela Sheraton.

Pri zakúpení registrácie + ubytovania v partnerských hoteloch gastronomického kongresu do 18. 5. 2014 je prednostné právo zakúpenia „Privat cooking with“, či „Cognac degustation“.

 

Registrovať sa môžete tu: http://www.gurmanfestbratislava.sk/GastronomySlovakia

 

Zdroj: Gastronomy Slovakia 2014

gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30