TREND Top somelieri 2017
Piatok, 17.3. 2017, 22:36Týždenník TREND v rámci konferencie Horeca manažment 2017 predstavil desiatku najlepších somelierov na Slovensku. Pozrite, ktorí to sú pre rok 2017.
Trend Top somelieri 2017
• Slavomíra Raškovič, Gašperov Mlyn, Batizovce
"Zaradenie medzi Trend Top somelierov ma veľmi potešilo. Zároveň ma motivuje k ďalšiemu zdokonaľovaniu mojej práce s vínom a jeho konzumentmi, a tiež k nikdy nekončiacemu vzdelávaniu sa v tejto oblasti."
• Matúš Hamara, Grand Restaurant, Kempinski, Štrbské Pleso
„Veľmi si vážim, že som zaradený medzi top 10 slovenských somelierov. Najviac na mojej práci ma teší spokojný hosť, ktorý sa k nám rád vracia. Vždy mám radosť, ak môžem domácim, a tiež zahraničným hosťom pomôcť objaviť nové chute, alebo im predstaviť slovenské vína, ktoré môžu smelo konkurovať tým zahraničným.“
• Peter Majerník, Café Ristorante Kogo, Bratislava
• Tomáš Šajgal, Fou Zoo, Bratislava
• Miroslav Lipták, Hotel Lesná, Stará Lesná
• Tomáš Vyšvader, Pavúk Wine Restaurant, Modra
• Attila Kovács, Amade Chateau, Vrakúň
• Martin Hirkala, Afrodita Čereňany
• Stanislav Mačor, Hotel Turiec, Martin
• Rastislav Mudrák, Hotel Borovica, Štrbské Pleso
--------------------------------------------------------
Zdroj: TREND
Foto: Milan David, TREND