Späť

TREND Top somelieri 2017

Piatok, 17.3. 2017, 22:36

Týždenník TREND v rámci konferencie Horeca manažment 2017 predstavil desiatku najlepších somelierov na Slovensku. Pozrite, ktorí to sú pre rok 2017.

 

Trend Top somelieri 2017                               

Slavomíra Raškovič, Gašperov Mlyn, Batizovce

"Zaradenie medzi Trend Top somelierov ma veľmi potešilo. Zároveň ma motivuje k ďalšiemu zdokonaľovaniu mojej práce s vínom a jeho konzumentmi, a tiež k nikdy nekončiacemu vzdelávaniu sa v tejto oblasti."

• Matúš Hamara, Grand Restaurant, Kempinski, Štrbské Pleso

„Veľmi si vážim, že som zaradený medzi top 10 slovenských somelierov. Najviac na mojej práci ma teší spokojný hosť, ktorý sa k nám rád vracia. Vždy mám radosť, ak môžem domácim, a tiež zahraničným hosťom pomôcť objaviť nové chute, alebo im predstaviť slovenské vína, ktoré môžu smelo konkurovať tým zahraničným.“

• Peter Majerník, Café Ristorante Kogo, Bratislava

• Tomáš Šajgal, Fou Zoo, Bratislava 

• Miroslav Lipták, Hotel Lesná, Stará Lesná

• Tomáš Vyšvader, Pavúk Wine Restaurant, Modra

• Attila Kovács, Amade Chateau, Vrakúň

• Martin Hirkala, Afrodita Čereňany

• Stanislav Mačor, Hotel Turiec, Martin

• Rastislav Mudrák, Hotel Borovica, Štrbské Pleso

--------------------------------------------------------

Zdroj: TREND

Foto: Milan David, TREND

gastro, gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031