Moje víno: Gabriel Kollár
Somelierovi Gabrielovi Kollárovi, ktorý aktuálne pôsobí v londýnskej reštaurácii Corrigan’s Mayfair, učarovalo Rulandské modré z pivnice Botta Frigyesa.
Čítať viacSomelierovi Gabrielovi Kollárovi, ktorý aktuálne pôsobí v londýnskej reštaurácii Corrigan’s Mayfair, učarovalo Rulandské modré z pivnice Botta Frigyesa.
Čítať viacAko odborný konzultant a somelier začal vedomosti uplatňovať aj v organizácii Slow Food Pressburg a taktiež v berlínskej reštaurácii Platz Doch, ktorá sa koncepčne venuje zážitkovej ...
Čítať viacSprávne vychladený perlivý cider v troch chuťových variantoch je vynikajúcou voľbou na letné osvieženie. Ja ako someliér môžem vďaka nemu hosťom ponúknuť úplne nové zaujímavé chute ...
Čítať viac