
Viete ako servírovať medovinu?
Pri servise tohoto nápoja by som sa v prvom rade zameral na technológiu výroby medoviny za tepla alebo za studena, a tiež či sa jedná o suchú alebo sladkú verziu.
Čítať viacPri servise tohoto nápoja by som sa v prvom rade zameral na technológiu výroby medoviny za tepla alebo za studena, a tiež či sa jedná o suchú alebo sladkú verziu.
Čítať viacPráca someliera je založená na znalosti jedál a nápojov. Kuchyňa je vždy určovaná kuchárom a menu. Nápoje však sú v rukách someliera, a ten má veľa možností.
Čítať viacMedzi svoje top vína zaradil Rastislav Šuták, somelier hotela Kempinski River Park Bratislava, unikátnu frankovku spod Vihorlatu.
Čítať viacManažérka Gašperovho mlyna, novootvorenej reštaurácie s ubytovaním pod Vysokými Tatrami, v gastronómii pracuje len krátko. Vyštudovaná novinárka absolvovala externé štúdium odboru ...
Čítať viacSomelierovi Gabrielovi Kollárovi, ktorý aktuálne pôsobí v londýnskej reštaurácii Corrigan’s Mayfair, učarovalo Rulandské modré z pivnice Botta Frigyesa.
Čítať viacAko odborný konzultant a somelier začal vedomosti uplatňovať aj v organizácii Slow Food Pressburg a taktiež v berlínskej reštaurácii Platz Doch, ktorá sa koncepčne venuje zážitkovej ...
Čítať viac