Viete ako servírovať medovinu?

Viete ako servírovať medovinu?

Pri servise tohoto nápoja by som sa v prvom rade zameral na technológiu výroby medoviny za tepla alebo za studena, a tiež či sa jedná o suchú alebo sladkú verziu.

Čítať viac
Moje víno: Slavomíra Gašperová

Moje víno: Slavomíra Gašperová

Manažérka Gašperovho mlyna, novootvorenej reštaurácie s ubytovaním pod Vysokými Tatrami, v gastronómii pracuje len krátko. Vyštudovaná novinárka absolvovala externé štúdium odboru ...

Čítať viac
Moje víno: Gabriel Kollár

Moje víno: Gabriel Kollár

Somelierovi Gabrielovi Kollárovi, ktorý aktuálne pôsobí v londýnskej reštaurácii Corrigan’s Mayfair, učarovalo Rulandské modré z pivnice Botta Frigyesa.

Čítať viac
Moje víno: Adam Fabián

Moje víno: Adam Fabián

Ako odborný konzultant a somelier začal vedomosti uplatňovať aj v organizácii Slow Food Pressburg a taktiež v berlínskej reštaurácii Platz Doch, ktorá sa koncepčne venuje zážitkovej ...

Čítať viac

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031