Späť

Miroslav Heredoš: Konzultingom som pomohol už viacerým reštauráciam

Pondelok, 12.6. 2017, 16:09

Keď som sa pred dvoma rokmi rozhodol ponúkať profesionálne šéfkuchárske poradenstvo, vedel som, že to, čo chcem robiť, je pomáhať druhým v ich rozvoji v segmente gastronómie.

Ako bývalý šéfkuchár  reštaurácie LIVIANO, hotela Dubná Skala****  v Žiline, či reštaurácie LemonTree, ktorý taktiež ochutnal dvojročné podnikanie s vlastnou reštauráciou a v rokoch 2011 a 2014 sa dostal medzi TREND Top 20 šéfkuchárov na Slovensku som vedel, že sa vydávam na tenký ľad a so životom na voľnej podnikateľskej nohe v ústrety úskaliam, ktoré takýto život prináša. Po tom, ako som v roku 2014 vydal svoju vlastnú kuchársku knihu „Dobré jedlo pre dobrých ľudí“, som sa však napriek tomu rozhodol začať profesionálne venovať gastronómii týmto špecifickým štýlom.

Zásadnou a potešiteľnou informáciou bolo totiž to, že už dlhšiu dobu úroveň gastronómie na Slovensku rástla a tak majitelia reštaurácií ako aj dobrí kuchári sú hladní po informáciách a know-how v tejto oblasti, v oblasti samotného varenia, tiež inšpirácie a v neposlednom rade aj zdravého ekonomického fungovania. Produkt, ktorý som sa rozhodol ponúknúť je presne produktom, ktorý prináša takéto informácie, rady a pomoc, ktoré ako šéfkuchár so skúsenosťami z biznisu viem ponúknuť. Nie vždy si tiež vedia mnohé reštaurácie zaplatiť kvalitného odborníka – šéfkuchára na dlhšiu dobu, napriek tomu majú však záujem o moderné, ekonomicky dobre nastavené podnikanie, poriadok v kuchyni a spokojných hostí, ktorí ocenia dobre navrhnutý a zaujímavý jedálny lístok. Spokojní hostia sú predsa tí, ktorí živia akýkoľvek podnik, sú tí, ktorí utrácajú a kupujú si v ňom dobrú službu, produkt, zážitok.

Za dva roky podnikania sa ukázalo, že takýto majitelia existujú a že majú seriózny záujem svoje podnikanie zdokonaľovať, zlepšovať a prinášať svojim hosťom kvalitu o ktorú majú záujem. Preto môžem povedať, že za dva roky som vďaka takýmto otvoreným majiteľom mohol pomôcť profesionálnym šéfkuchárskym poradenstvom viacerým prevádzkam na Slovensku, tak v Bratislave, ako aj vo Zvolene, v Banskej Štiavnici, na Donovaloch, v Patinciach, v Liptovskom Mikuláši, v Prešove či iných kútoch Slovenska a mohol som tak prostredníctvom nich stretnúť mnohých poctivých kuchárov, ktorí sú hladní po praktických vedomostiach a ktorých poradenstvo obohatilo a posunulo vpred. Podstata môjho podnikania a produktu, ktorý stojí na osobnom prístupe ku každej prevádzke, v nastavení správneho konceptu a jedálneho lístka, dobrej ekonomiky kuchyne a osobnej práci s tímom kuchárov daného podniku sa preto ukazuje ako správna  cesta ako svojou šéfkuchárskou troškou pomôcť gastronómii na Slovensku priamo v teréne,  v priamom kontakte s ľudmi z regiónov, v zažívaní ich osobných starostí a ponúkaní správnych riešení.

Je to cesta, ako pomáhať ľudom, ktorí majú záujem napredovať vo svojom podnikaní správnou cestou smerom k zvýšeniu svojej vlastnej gastronomickej a ekonomickej úrovne. Na mojom webe preto môžete nájsť viac informácií o tom, akými spôsobmi je možné profesionálnym šéfkuchárskym poradenstvom pomôcť zvýšiť úroveň aj Vašej prevádzky a zabezpečiť tak kvalitnú gastronómiu a správne nastavenia akéhokoľvek podniku v akomkoľvek kúte Slovenska.

MH Food & Consulting, s.r.o.

 

Web: www.miroslavheredos.com

Facebook: www.facebook.com/sefkucharskeporadenstvo

E-mail: miroslav@miroslavheredos.com

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30