Kuchári, načerpajte na Thuries Academy
Streda, 20.9. 2017, 22:39Thuries Academy za 10 rokov, počas ktorých existuje na Slovensku, vyškolila už vyše 150 kuchárov z celého Slovenska a Česka a stala sa najrešpektovanejšou profesionálnou autoritou na zvýšenie kvalifikácie pre kuchárov.
Už 11. ročník Thuries Academy otvára svoje učebne aj vďaka podpore od partnerov TransGourmet, JTF, Lunys a Gastroweb.sk. Prihlásiť sa môžu kuchári s minimálnou praxou 2 roky a po absolvovaní všetkých 3 stupňov (A,B,C) obdržia od pána Thuriesa medzinárodný certifikát o absolvovaní akadémie.
Prihláste svojho kuchára do akadémie a zaistite si zvýšenie kvality jeho práce, jeho prístupu k surovinám a ich využitiu, a celkovo lepšej produktivity práce.
Financovať mu to môžete vy ako zamestnávateľ (odpočítate si DPH), alebo polovicu si uhradí kuchár (aspoň bude motivovaný), je to koniec-koncov investícia do jeho odbornosti na celý život.
Kurz A Bratislava 6. - 8. novembra 2017 cena 380 € bez DPH
Kurz B Bratislava 8. - 10. novembra 2017 cena 380 € bez DPH
Kurz C Bratislava január 2018 cena 480 € bez DPH
Prihlášky vyplňte na: http://www.thuriesacademy.sk/akademia_pre_profesionalov_prihlaska.html a zasielajte čím skôr, pretože počet miest na kurzy je limitovaný počtom 14.
Ak vás naša Akadémia zaujala radi vám poskytneme viac informácií ohľadne výhod a podmienok účasti na emaili: tomasovicova@gurman-club.sk
Referencie si môžte pýtať od našich absolventov: Vojto Artz, Marián Harciník, Juraj Hruška, Jaro Hladík, Jakub Reimitz, Michal Škorec, Michal Thiry...
Ohlasy absolventov Thuries Academy
Patrik Kuzemka, Hotel Cualmet, Švajčiarsko
„Bola to zaujímavá forma interaktívnej prezentácie a stáleho varenia , kde sme si nerušene mohli všímať celý postup prípravy od A po Z a priebežne sa pýtať lektorov na detaily technologických postupov či špecifikácie surovín. Inšpiratívne bolo aj vidieť michelinskeho šéfkuchára pri práci.“
Tomáš Zapletal, Zorno restaurant, Lozorno
„Obaja, Damien Thuries i Igor Čehy, sú veľkí profesionáli a presne vedia, čo robia. A hlavne nám vedeli vysvetliť všetky detaily a postupy, ako aj prípady, čo sa stane, ak sa daný postup nedodrží. Bolo na oboch vidieť, že to robia s láskou, a to je myslím si že veľmi potrebné v tomto našom povolaní. Rád sa s nimi v budúcnosti ešte stretnem na podobných profesijne zameraných podujatiach.“
Dominik Marton, Penzión Drak, Demänová
„Všetky témy nám vysvetlili veľmi podrobne a zodpovedali na všetky naše otázky. Dokonca nám poukazovali aj recepty navyše, či všakovaké triky a tipy na spestrenie a zdokonalenie niektorých receptov či techník.“
Andrej Legerský, Hotel Loft, Bratislava
„Očakávania sa mi naplnili a určite by som si takéto odborné školenia zopakoval. Bolo to celé na vysokej úrovni a zdokonalil som si veľa nových metód a postupov. Zistil som, že veľa vecí sa dá robiť aj jednoduchšie, časovo kratšie a hlavne aj hospodárnejšie. Myslím si, že za takúto cenu by som určite nikde v Európe nenašiel tak kvalitné školenia, ktoré tam stoja aj 2- až 3-krát viac financií.“
Maroš Jendrák, Camelot, Košice
„Určite to stálo za to! Posunul som sa o ďalší level vyššie, zdokonalil v technike a organizovaní si práce a prístupe k surovinám. Určite by som si rád v budúcnosti rád povaril s oboma lektormi. Boli to úžasné chvíle a stretli sme sa tam partia výborných kuchárov z celého Slovenska. Som rád, že sa takéto niečo pre nás kuchárov robí aj na Slovensku!“
Zdroj: PR, Thuries Academy