Späť

Kuchári, načerpajte na Thuries Academy

Streda, 20.9. 2017, 22:39

Thuries Academy za 10 rokov, počas ktorých existuje na Slovensku, vyškolila už vyše 150 kuchárov z celého Slovenska a Česka a stala sa najrešpektovanejšou profesionálnou autoritou na zvýšenie kvalifikácie pre kuchárov.

Už 11. ročník Thuries Academy otvára svoje učebne aj vďaka podpore od partnerov TransGourmet, JTF, Lunys a Gastroweb.sk. Prihlásiť sa môžu kuchári s minimálnou praxou 2 roky a po absolvovaní všetkých 3 stupňov (A,B,C) obdržia od pána Thuriesa medzinárodný certifikát o absolvovaní akadémie.

Prihláste svojho kuchára do akadémie a zaistite si zvýšenie kvality jeho práce, jeho prístupu k surovinám a ich využitiu, a celkovo lepšej produktivity práce.

Financovať mu to môžete vy ako zamestnávateľ (odpočítate si DPH), alebo polovicu si uhradí kuchár (aspoň bude motivovaný),  je to koniec-koncov investícia do jeho odbornosti na celý život.

Kurz A Bratislava   6. - 8. novembra 2017       cena 380 € bez DPH

Kurz B Bratislava  8. - 10. novembra 2017     cena 380 € bez DPH

Kurz C Bratislava  január 2018                         cena 480 € bez DPH

Prihlášky vyplňte na:  http://www.thuriesacademy.sk/akademia_pre_profesionalov_prihlaska.html a zasielajte čím skôr, pretože počet miest na kurzy je limitovaný počtom 14.

Ak vás naša Akadémia zaujala radi vám poskytneme viac informácií ohľadne výhod a podmienok účasti na emaili: tomasovicova@gurman-club.sk

Referencie si môžte pýtať od našich absolventov:  Vojto Artz, Marián Harciník, Juraj Hruška, Jaro Hladík, Jakub Reimitz, Michal Škorec, Michal Thiry...

Ohlasy absolventov Thuries Academy

Patrik Kuzemka, Hotel Cualmet, Švajčiarsko

„Bola to zaujímavá forma interaktívnej prezentácie a stáleho varenia , kde sme si nerušene mohli všímať celý postup prípravy od A po Z a priebežne sa pýtať lektorov na detaily technologických postupov či špecifikácie surovín. Inšpiratívne bolo aj vidieť michelinskeho šéfkuchára pri práci.“ 

Tomáš Zapletal, Zorno restaurant, Lozorno

„Obaja, Damien Thuries i Igor Čehy, sú veľkí profesionáli a presne vedia, čo robia. A hlavne nám vedeli vysvetliť všetky detaily a postupy, ako aj prípady, čo sa stane, ak sa daný postup nedodrží. Bolo na oboch vidieť, že to robia s láskou, a to je myslím si že veľmi potrebné v tomto našom povolaní. Rád sa s nimi v budúcnosti ešte stretnem na podobných profesijne zameraných podujatiach.“ 

Dominik Marton, Penzión Drak, Demänová

„Všetky témy nám vysvetlili veľmi podrobne a zodpovedali na všetky naše otázky. Dokonca nám poukazovali aj recepty navyše, či všakovaké triky a tipy na spestrenie a zdokonalenie niektorých receptov či techník.“

Andrej Legerský, Hotel Loft, Bratislava

„Očakávania sa mi naplnili a určite by som si takéto odborné školenia zopakoval. Bolo to celé na vysokej úrovni a zdokonalil som si veľa nových metód a postupov. Zistil som, že veľa vecí sa dá robiť aj jednoduchšie, časovo kratšie a hlavne aj hospodárnejšie. Myslím si, že za takúto cenu by som určite nikde v Európe nenašiel tak kvalitné školenia, ktoré tam stoja aj 2- až 3-krát viac financií.“

Maroš Jendrák, Camelot, Košice

„Určite to stálo za to! Posunul som sa o ďalší level vyššie, zdokonalil v technike a organizovaní si práce a prístupe k surovinám. Určite by som si rád v budúcnosti rád povaril s oboma lektormi. Boli to úžasné chvíle a stretli sme sa tam partia výborných kuchárov z celého Slovenska. Som rád, že sa takéto niečo pre nás kuchárov robí aj na Slovensku!“


Zdroj: PR, Thuries Academy

gastro, gastroweb

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031