
Grilovanie: Tipy Vojta Artza
Šéfkuchár spol. METRO Vojto Artz nám prezradil niekoľko tipov, ako správne upravovať suroviny grilovaním a čomu sa naopak treba vyhnúť.
Čítať viacŠéfkuchár spol. METRO Vojto Artz nám prezradil niekoľko tipov, ako správne upravovať suroviny grilovaním a čomu sa naopak treba vyhnúť.
Čítať viacŠéfkuchár Norbert Benka z reštaurácie U Juhása ponúka niekoľko cenných rád, ako spestriť ponuku vlastnoručne vyrábaných cestovín.
Čítať viacMarmeláda, džem, lekvár. Hoci ide o rozdielne, aj keď podobné produkty, často sú označované len jedným názvom – džem.
Čítať viacPodľa šéfkuchára Hotela Fis*** Štrbské Pleso Miloša Červenku pri žiadnom grilovaní nesmú chýbať čerstvé bylinky.
Čítať viacŠéfkuchár Norbert Benka z reštaurácie U Juhása je známy svojou láskou k talianskej kuchyni.
Čítať viacŠéfkuchár reštaurácie Cubes v bratislavskom hoteli Aston Zoltán Baláž považuje za jedno z najvýznamnejších dochucovadiel jedál pripravených na grile soľ.
Čítať viac