
Slovenské mäso: Je naozaj také výnimočné ?
Pri každej afére s dovozovým mäsom sa začne skloňovať slovné spojenie slovenské mäso, akoby to bolo zaklínadlo na všetky problémy. Je to naozaj tak?
Čítať viacPri každej afére s dovozovým mäsom sa začne skloňovať slovné spojenie slovenské mäso, akoby to bolo zaklínadlo na všetky problémy. Je to naozaj tak?
Čítať viacŠpičkoví kuchári, ochutnávky rozmanitých jedál a zaujímavé diskusie o tom, čím bude gastronómia v najbližších mesiacoch žiť. To všetko čakalo návštevníkov, ktorí od 24. do 27. ...
Čítať viacKuchári Jozef Radačovský, Stanislav Cicoň a Ondrej Kunc prišli s nápadom vytvoriť projekt v štýle tzv. pop-upov, v rámci ktorého budú prezentovať tradičnú slovenskú kuchyňu na ...
Čítať viacEkológia, zdravé maškrtenie či čaje vo všetkých jeho podobách. Čo čaká gastronómiu v roku 2019? Najnovšie trendy zozbieral Vojto Artz, šéfkuchár METRO a prezident Slovenského zväzu ...
Čítať viacNašou slabosťou sú sladkovodné ryby. Priznávame bez mučenia. Aj keď nie sme odborníci na výživu a variť „z lokálnych surovín“ je síce marketingovo pekné, ale prakticky nie vždy ...
Čítať viacA to teda že doslova. Kosti sú jedným z hlavných problémov pri konzumácii rýb. Na tom sa zhodne 10 z 10 opýtaných hostí. Ale nemusí to byť tak.
Čítať viac