CHEF´S FREESTYLE SHOW
Piatok, 30.9. 2016, 12:05Večer plný kulinárskych inšpirácií a nových chutí pod taktovkou skvelých kuchárov.
7. október bude v reštaurácii hotela Tri Studničky **** patriť fantastickému jedlu. Pochutíte si na gurmánskom menu od Romana Kováča, Petra Kulhányho a Maroša Haringa – úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne. O sladké dobroty sa postará známy slovenský šéfcukrár Michal Baniar a chuť jedla typizuje somelier z firmy Bestwines. Okrem kuchárskej šou sa môžete tešiť aj na večerný program s hudbou a tombolou. Celým večerom vás bude sprevádzať aj známy moderátor a zabávač Andrej Bičan!
Kulinársky večer:
07. októbra 2016 od 17,00 hod.
reštaurácia Hotela Tri Studničky
79 €/osoba
S bohatým programom:
Freestyle show úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne
Roman Kováč, Peter Kulhány a Maroš Haring
Fantastické gurmánske menu
Sladké potešenie od vychýreného šéfcukrára Michala Baniara
Moderátor večera Andrej Bičan
Somelier zvýrazni chuť jedla ponukou vín
Šikovný barman namieša drink podľa vašej chuti
Hudobný program a tombola
Hviezdy gurmánskeho večera
Roman Kováč
„Štyri roky som pôsobil v Anglicku vo viacerých prestížnych hoteloch ocenených aj Michelinovými hviezdami. Pracoval som pod vedením jedného z najvýznamnejších šéfkuchárov Veľkej Británie Petra Gortona. Od anglického odborníka som sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok,” povedal šéfkuchár Roman Kováč.
Peter Kulhány
Šéfkuchár a majiteľ, tri krát zaradený medzi Top Trend šéfkuchárov na Slovensku, držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire Dubaj 2011 so skúsenosťami s prácou v Michellin Guide reštaurácii vo Francúzsku.
Michal Baniar
Šéfcukrár a majiteľ rodinnej firmy Gerardin Púchov. Okrem vychýrených domácich zariadení pôsobil aj v Paríži či Prahe. Je absolventom cukrárskych kurzov zameraných na moderné dekorácie a artistiku, ku ktorým sa viažu aj medailové úspechy na medzinárodných súťažiach. Pracoval ako šéfcukrár Hotela Holiday Inn v Žiline.
Maroš Haring
Smerovanie gastronómie Maroša Haringa vo veľkej miere ovplyvnil život v Španielsku. Základom jeho kulinárskeho umenia je stredozemná kuchyňa a Južná Amerika. Strávil viac ako 15 rokov spoznávaním rôznych kultúr a jeho špeciálom je španielská paella – od prezentačnej formy az po grandióznu paella party.
Viac informácií a rezervácia Chef´s Freestyle Show
na recepcii hotela:
emailom na info@tristudnicky.sk
telefonicky na +421 44 54 78 000-2