Späť

CHEF´S FREESTYLE SHOW

Piatok, 30.9. 2016, 12:05

Večer plný kulinárskych inšpirácií a nových chutí pod taktovkou skvelých kuchárov.

7. október bude v reštaurácii hotela Tri Studničky **** patriť fantastickému jedlu. Pochutíte si na gurmánskom menu od Romana Kováča, Petra Kulhányho a Maroša Haringa – úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne. O sladké dobroty sa postará známy slovenský šéfcukrár Michal Baniar a chuť jedla typizuje somelier z firmy Bestwines. Okrem kuchárskej šou sa môžete tešiť aj na večerný program s hudbou a tombolou. Celým večerom vás bude sprevádzať aj známy moderátor a zabávač Andrej Bičan!


Kulinársky večer:

 07. októbra 2016 od 17,00 hod.

 reštaurácia Hotela Tri Studničky

79 €/osoba


 

S bohatým programom:

Freestyle show úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne

Roman Kováč, Peter Kulhány a Maroš Haring

Fantastické gurmánske menu

Sladké potešenie od vychýreného šéfcukrára Michala Baniara

Moderátor večera Andrej Bičan

Somelier zvýrazni chuť jedla ponukou vín

Šikovný barman namieša drink podľa vašej chuti

Hudobný program a tombola


Hviezdy gurmánskeho večera

Roman Kováč

„Štyri roky som pôsobil v Anglicku vo viacerých prestížnych hoteloch ocenených aj Michelinovými hviezdami. Pracoval som pod vedením jedného z najvýznamnejších šéfkuchárov Veľkej Británie Petra Gortona. Od anglického odborníka som sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok,” povedal šéfkuchár Roman Kováč.

 

Peter Kulhány

Šéfkuchár a majiteľ, tri krát zaradený medzi Top Trend šéfkuchárov na Slovensku, držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire Dubaj 2011 so skúsenosťami s prácou v Michellin Guide reštaurácii vo Francúzsku.

 

Michal Baniar

Šéfcukrár a majiteľ rodinnej firmy Gerardin Púchov. Okrem vychýrených domácich zariadení pôsobil aj v Paríži či Prahe. Je absolventom cukrárskych kurzov zameraných na moderné dekorácie a artistiku, ku ktorým sa viažu aj medailové úspechy na medzinárodných súťažiach. Pracoval ako šéfcukrár Hotela Holiday Inn v Žiline.

 

 

Maroš Haring

Smerovanie gastronómie Maroša Haringa vo veľkej miere ovplyvnil život v Španielsku. Základom jeho kulinárskeho umenia je stredozemná kuchyňa a Južná Amerika. Strávil viac ako 15 rokov spoznávaním rôznych kultúr a jeho špeciálom je španielská paella – od prezentačnej formy az po grandióznu paella party.

 

 

 


 

Viac informácií a rezervácia Chef´s Freestyle Show

na recepcii hotela:

 emailom na info@tristudnicky.sk

 telefonicky na +421 44 54 78 000-2

 
 

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
       
Po Ut St Št Pi So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30