Slováci za hranicami: Tomáš Chilý
Aktuálne pôsobí na pozícii Junior Sous Chef v hoteli Marsa Malaz Kempinski v katarskej Dohe. GASTROWEBU porozprával o svojej ceste za kuchárskymi skúsenosťami io fungovaní a zákulisí ...
Čítať viacAktuálne pôsobí na pozícii Junior Sous Chef v hoteli Marsa Malaz Kempinski v katarskej Dohe. GASTROWEBU porozprával o svojej ceste za kuchárskymi skúsenosťami io fungovaní a zákulisí ...
Čítať viacPost šéfkuchára v reštaurácii Gašperov mlyn prevzal Jozef Breza, ktorý pri varení kladie dôraz na poctivú prípravu, kvalitné suroviny, vyvážené chute a vzhľad jedla, ktoré často ...
Čítať viacDo írskeho Dublinu prišiel pôvodne na šesť mesiacov, no pôsobí tam už jedenásty rok. Aktuálne je zástupcom Executive Head Chefa Igora Cikareva v dublinskom hoteli Clayton Cardiff Lane, v ...
Čítať viacČasto sa stretávame s tým, že reštaurácie bojujú s nedostatkom kvalifikovaného personálu. Spôsobuje to množstvo problémov v prevádzke. Každý tak nejako s tým bojuje a nakoniec je ...
Čítať viacGastronomický sprievodca Michelin aktuálne zverejnil verziu Main Cities of Europe, v ktorom pribudli nové reštaurácie s jednou hviezdičkou v Prahe, Budapešti i Varšave. Oslovili sme preto ...
Čítať viacVšetci z gastronomickej brandže o tomto verejnom tajomstve vieme, len tak nejako s tým nikto nič nerobí. Ide o „podivné“ vyplácanie miezd. Nikto sa verejne nepostaví a nenazve problém ...
Čítať viac